kycklingkebab och chokladfondue

Igårkväll åt vi nåt så gott som kycklingkebab!
Jag hittade receptet i Jakob Wismars kokbok:
 
4 port
600 gr strimlad kycklingfilé
valfria grönsaker
pitabröd
 
marinad:
1msk paprikapulver
2tsk spiskummin
2tsk oregano
1 tsk chiliflakes
2pressade vitlöksklyftor
2mk olivolja
 
Blanda marinaden och låt marinera kycklingen i minst 30 min. Fräs kycklingen snabbt i het stekpanna.
Servera i pitabröd och med grönsaker och desssutom kebebsås:
2 dl turkisk yoghurt
2msk majonäs
3 pressade vitlöksklyftor
1/2 tsk salt
1 msk citronsaft
 
 
Och en förträfflig avslutning på kvällen blev choklad fondue!!!
 
 
ɑ n n i k ɑ
2015-03-07 @ 11:41:30
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Super mumsigt :D

Svar: tackarrr! :)
Frida




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fridascafe.blogg.se

Matlagning och bakning är min stora passion här i livet! Kika in på min blogg och låt dig frestas och inspireras av mina bakverk och matlagning! Jag tycker om att testa nya recept och lagar nästan all mat från grunden. Välkommen till min matvärld!

RSS 2.0